2014. november 20., csütörtök

Moyou London I Kívánságlista




Azóta szeretnék egy Moyou nyomdalemezt, amióta komolyabban kezdtem el foglalkozni a sminkelés-manikűr témakörrel. Az első próbálkozásokhoz a Born pretty store-ból rendeltem lemezeket és párnácskát, és az eredmény... nos, rémesen sikerült. A fém lehúzókával összekarcoltam a lemezeket, ráadásul általában túl sok festéket húztam le, így alig maradt a nyomdapárnára valami. Ha esetleg még sikerült volna elég festéket felvennem a párnára, a nyomdázásnál úgysem tudtam a körmöm közepére tenni, de még a közelébe se.


Legközelebbre már több infóval készültem, a lehúzó helyett régi törzsvásárlói (műanyag) kártyát használtam, és kevésbé nyomtam rá a párnát. Így már egy fokkal jobb lett az eredmény, mégis az volt az érzésem, hogy a lemez minősége nem az igazi, és egy profibbal valószínűleg sokkal jobb eredményt tudnék elérni. Aztán találkoztam lakkomlakkom Edina profi és gyönyörű kreálmányaival, és akkor döntöttem el, hogy egy pár ilyen nyomdalemezt bizony előbb-vagy-utóbb be fogok szerezni:)

Jelenleg ezek a kiszemeltjeim, be is linkeltem mindet az eredeti webshopból.

Bridal Collection - 06 (ár: £4.99)
Finom, elegáns csipke-minták, virágos indaminták, kell ennél több?
Leginkább a jobb legalsó tetszik, régebben sokszor rajzolgattam hasonló indákat a füzetek sarkaiba. :)


Fairytale Collection - 10 (ár: £4.99)
A diótörős lemez egyből belopta magát a szívembe, egyébként táncolok, így ez a lemez elkerülhetetlen. A táncoló alakok és a balettcipők dobogtatják meg a szívemet leginkább.


Fashionista Collection - 08 (ár: £4.99)
Ezeknek a Damask mintáknak nem könnyű ellenállni... Nekem kicsit barokkos, kicsit luxus, nagyon különleges ez a nyomdalemez, az őszi bógyosgyümölcsös színekkel remek manikat lehetne készíteni velük.


Kaleidoscope Collection - 10 (ár: £4.99)
Egy csipetnyi India, jó kis decal stamping alapanyag :) Bár nekem önmagukban is nagyon tetszenek, részletgazdagok a minták - ahogy azt megszokhattuk a többi Moyou London lemeztől.



Bia hívta fel rá a figyelmemet, hogy ha beregisztrálunk a webshopba, egyből megdobnak minket egy 15% kedvezményre jogosító kuponnal (úgy tudom ez csak az első vásárlásnál működik), illetve £15 vásárlás felett ingyenesen kiszállítják a csomagot. Így négy lemez megrendelésénél kb. £4.25 egy lemez ára, ami olyan 1650-1700 Ft árfolyamtól függően, ráadásul olyan 4 nap-1 hét alatt ki is szállítják kishazánkba. Ha minden jól megy, jövő hónapban fel fogok adni egy rendelést végre :)

A Moyou London webshopját itt találjátok, ráadásul idő közben jött a hírlevéllel, hogy holnaptól startol az Alíz csodaországban kollekció, amik - szokás szerint - rendesen elkápráztatnak minket a minták kavalkádjával, illetve lesz egy teljesen új Festive lemez is.

Kíváncsi lennék a ti kedvenc nyomdalemezeitekre, kinek mi vált be?





 




2 megjegyzés:

  1. Igen, a kód csak egyszer használható fel :) Viszont mi (=körömlakkmániások fb-csoportja; ha gondolod, felveszlek :) ) szoktunk csoportosan rendelni, így én már másodjára rendeltem a Moyou-tól kedvezménnyel :)
    Arra viszont figyelj oda, mekkora mintákat választasz :) Nekem nincsenek sem hosszú, sem széles körmeim, de a normál Moyou minták (amikből 3x6 van egy lemezen) a hüvelykujjam körmére már kicsik lennének :/ Itt van egy összehasonlító kép a méretekről, több márkától: http://3.bp.blogspot.com/-C_Tu-mQ-_n0/UmjfcFQlOnI/AAAAAAAALFk/yXs6C_rjN0s/s1600/stampingplate-sizes-teal.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, nagyon fogja bánni a pénztárcám, de megköszönöm ha felveszel a csoportba! :)
      A méretekkel kapcsolatban köszi a tippet, a legtöbbet nem használnám teljes körömre, viszont néhányból meg jó lenne a nagy :)

      Törlés