2015. február 27., péntek

Dance Legend - Anna Gorelova I LADA


Mai "vendégem" a csodálatos Lada, a Dance Legend Anna Gorelovával megálmodott szemkápráztató kollekciójának egyik lakkja. Közös facebookos rendeléssel érkezett hozzám, ezúton is köszönöm a szervezést Zsókának :)



A lakk maga egyébként a normál Dance Legend üvegektől eltérő dizájnnal érkezik, ehhez az árnyalathoz pedig még egy Lada-színű gyűrű is jár. A Hypnotic Polish honlapja szerint crelly állagú, fehér (?) alapú csoda arany pelyhekkel és csillámos-holo pöttyökkel. Javasolt rétegek száma: kettő.


Személyes tapasztalatom szerint viszont minimum 3 réteges, igaz hogy inkább vékony rétegeket szoktam felkenni. Furcsállom hogy a honlap szerint az alapja fehér, mert egyáltalán nem az - ha valamihez hasonlítani kéne, a Picture Polish - Grace felturbózott verziójának mondanám, ami igencsak rózsaszín alapú.


Nekem ő a tipikus 'szolid ünnepi' lakk, az elegáns-visszafogott alap rózsaszínben úszkálnak a kisebb ezüstös holo részecskék, amik fényben arany csillámokká változnak és elborítják az egész felületet. A sötétebb óarany pelyhek pedig megkoronázzák az egész látványt ahogy ünnepélyes komolysággal előbukkannak itt-ott a felszínen.


Próbáltam lekapni mindent ami csak található a lakkban, de az biztos, hogy élőben sokkal szebb. Sokat vacilláltam a rendelés előtt, mert a Snow Maiden is rendesen megmocorogtatta a fantáziámat, de végül nem bánom hogy emellett döntöttem, mert az állítólag nagyon hasonlít a Lakodomhoz, ez pedig sokkal de sokkal különlegesebb mint az említett Grace.


Biztos hogy nem fogom minden nap hordani (az üveges képeken látszik hogy már ezzel az egy lakkozással is mennyi fogyott), lehet hogy ki fogom próbálni fehér alappal is, de az tuti hogy ez az eddigi legkülönlegesebb lakkom, és nagyon örülök hogy végül beruháztam rá.


Nektek melyik a legkülönlegesebb lakkotok, "gyűjteményetek éke"?

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép! :) Én is gondolkodtam rajta, de még nem választottam lakkot a kollekcióból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Az Anna Gorelova lakkok egytől egyig nagyon különlegesek, nem csoda ha nehéz választani :)

      Törlés
  2. A rózsaszín ugye nagyon nem az én színem, de ez nagyon tetszik! Ha lenne fehér, esetleg menta alappal, lehet, hogy megvenném :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. régen nekem se tetszettek ezek a fajta lakkok, de a Grace teljesen levett a lábamról és azóta nem tudom levenni róluk a szememet :) Fú, mentával azért gyönyörű lenne :D

      Törlés
  3. Jó kis poszt lett :)! Rendesen vertem a fejem a falba, hogy magamnak nem rendeltem meg ezt a darabot... Bevallom miután megjött a csomag és mindenki testi épségét ellenőriztem, nézegettem legalább 3-4 órát hogy jaaaj de szééép, jajjj de kellett volna nekem is. Nagyon különleges darab, semmihez sem hasonlítható!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:) Óóóó, hát megértem... Ezek a lakkok fotón is szívfájdítóan gyönyörűek, de ha élőben is a kezedbe kerülnek, ott aztán elveszik a maradék józan eszet is... Talán ezért jó hogy (még) nem intézek rendeléseket, valószínűleg nagyobb iramban nőne a kívánságlistám ha a mások által kiválasztott gyönyörűségek is átmennének a kezeim között...

      Törlés